Inloggen
ZOT 2015 Berichten2022-02-27T00:11:24+01:00

Verslag van het eerste Zomer Openings Toernooi

By |28 augustus 2015|Verslagen, ZOT 2015|

ZOT_JosIk groet u allen en vraag enige verschoning voor het late tijdstip waarop dit verslag verschijnt. Oh waarde lezer, ge hebt geen idee in welke staat ik mij bevond, ik ook nauwelijks overigens. Is het iets geweest wat ik heb gegeten? Iets wat ik heb gedronken? De keuringsdienst van voedsel en waren heeft niets verdachts gevonden en daarom kunnen we wel stellen dat het niet het vlees is geweest of iets anderszins eetbaars wat mij deed nederliggen en niet tot schrijven in staat zijn.

Nu ik mij weer enigszins beter voel, de koorts en de daarbij horende ijldromen nog niet geheel verdwenen zijnde, hijs ik mij in de pen en hoop u een redelijk volledig verslag te kunnen doen van hetgeen zich afspeelde op 16 augustus jongstleden. Het was achter de Schutterswei, de oude gevangenis aan de Sint Bernardslaan. Ik vraag U op de man en de vrouw af waarde lezer: hoe kan het toch dat bij het verzinnen van een naam de associatie tussen schutteren, wat wij als schakers toch veelvuldig plachten te doen, en de Schutterswei achterwege is gebleven? En nu deze vraag U zo botweg voor de voeten is geworpen, kunnen wij alsnog iets in die richting verwachten? Wij hopen dit volgaarne. Van ik ben ik reeds naar wij gegaan om ook de medeorganisator Nico Mak naast ondergetekende te introduceren.
(meer…)

Rapidtoernooi

By |3 juli 2015|Aankondigingen, Club van 4000, ZOT 2015|

Zondag 16 augustus 2015

Nog even en dan is het zover. We zitten nu aan ruim 30 aanmeldingen en hebben daarom gekozen voor een locatie. Het is het Don Bosco scouting gebouw achter gevangenis Schutterswei. Bereikbaar via het parkeerterrein gelegen tegenover Westerweg 270. Het parkeerterrein aflopen, dan zie je het vanzelf. Een gezellige plek met voldoende ruimte binnen maar hopelijk zitten de weergoden ons mee en kunnen we buiten zitten. De inloop is vanaf 14.00 uur.

(meer…)

Ga naar de bovenkant