Inloggen
SOT 2019 Berichten2022-02-27T00:02:04+01:00

Yong Hoon wint SOT

By |29 augustus 2019|Club van 4000, SOT 2019, Verslagen|

Afgelopen zondag is het Seizoensopeningstoernooi gespeeld. Het Seizoensopeningstoernooi, afgekort SOT is de opvolger van het Zomer Openings Toernooi (ZOT). Of nee, eigenlijk is het precies hetzelfde toernooi als voorgaande jaren maar is alleen de naam iets logischer geworden. Zelf vroeg ik mij eigenlijk al jaren af waarom iemand een toernooi dat in de tweede helft van de zomer en aan het einde van de zomervakantie wordt georganiseerd, in vredesnaam ZOT zou willen noemen. Ik zal de bedenker van die rare naam niet noemen.

(meer…)

Herinnering

By |14 augustus 2019|Aankondigingen, Club van 4000, SOT 2019|

Graag wil ik U allen het  bericht over het SOT in herinnering roepen. Voorgaande jaren bleek het een heel gezellig toernooi te zijn met rond de vijftig deelnemers. Nu staan we anderhalve week voor datum nog maar op 20.

Dus pak dat toetsenbord er even bij als je de laatste vakantiespullen opgeruimd hebt en mail naar:  josenwilleke@upcmail.nl  om je aan te melden. Via de site kan ook. Via toernooien en informatie bij het SOT.

Heel graag tot ziens volgende week bij het SOT

met vriendelijke groet, namens de organisatie, Jos Vlaming

Het SOT komt er weer aan

By |21 juli 2019|Aankondigingen, SOT 2019|

Op 25 augustus organiseren we weer het SOT: het Seizoens Openings Toernooi. Voorheen het ZOT genoemd maar dat was echt te zot voor woorden want dan zou de zomer geopend worden aan bijna het eind er van!

Traditiegetrouw is het weer op de laatste zondag van de vakantie. Kom gezellig vakantie ervaringen uitwisselen, nieuwtjes uitproberen in het 7-rondige rapidtoernooi en lekker smikkelen van de BBQ tussendoor. Het is net als voorgaande jaren bij het Don Bosco scouting gebouw nabij de voormalige gevangenis Schutterswei, ingang via de parkeerplaats aan de Westerweg.

Om 13.30 is de inloop. Koffie, thee en een cakeje staan klaar. Om 14.00u het openingswoordje en de indeling. Rond 18.00 de BBQ en omstreeks 20.30 de prijsuitreiking.

U kunt ook een schaakvriend- of vriendin uitnodigen en ook oud-leden mogen zich (graag!, leuk!) aanmelden. Voor senioren zijn de kosten 10 euro, voor introducees 7,50 en voor de jeugdleden 5.

U kunt zich aanmelden bij Jos Vlaming, e-mail: josenwilleke@upcmail.nl of via het aanmeldformulier op de informatiepagina

Graag vermelden of er wensen zijn tav het eten(vegetarisch, halal, glutenvrij etc)

Graag tot dan, met vriendelijke groet, namens de organisatie, Jos Vlaming

 

Ga naar de bovenkant