Inloggen
Niet-Zo-Heel-Snel Berichten2022-01-26T09:22:59+01:00

NZHS-toernooi gaat niet door

By |27 november 2021|Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi, Mededelingen|

Beste schakers,

Laten we beginnen met het slechte nieuws. Het NZHS-toernooi waarvoor jullie je hadden opgegeven, gaat helaas NIET door.

Na lang wikken en wegen hebben we besloten het toernooi af te blazen. De condities waaronder we zouden moeten opereren in het wijkcentrum, het aantal afzeggingen en de vraag of het wel gepast is om nu met de resterende mensen in een hok te gaan zitten heeft ons flink bezig gehouden.

Omdat het NZHS-toernooi echt is neergezet als gezelligheidstoernooi en wij van mening zijn dat de huidige situatie een te grote stempel zal drukken op de dag, wordt het toernooi tot nader order uitgesteld (of een jaartje afgesteld).

Wij hopen jullie allemaal gauw in betere tijden achter het schaakbord te ontmoeten,

Schaakgroet,

Jos, Arjen & Ton

n.b. omdat wij per team slechts één e-mailadres hebben, vragen we u uw teamgenoot op de hoogte te stellen.

Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi – we mogen weer!

By |20 oktober 2021|Aankondigingen, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi|

Na een jaartje geen toernooien spelen, mogen we eindelijk weer! Vanaf vandaag kunt u zich weer inschrijven voor misschien wel het gezelligste Waagtorentoernooi!

Zondag 28 november organiseert Schaakvereniging De Waagtoren alweer voor de vijfde maal het Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi !

Dit toernooi blijkt al enkele jaren garant te staan voor een zeer gezellige schaakdag. Er wordt in tweetallen gespeeld in Wijkcentrum Overdie. En wij hebben weer alle vertrouwen in dat het weer een gezellig toernooi wordt !

Het speeltempo is 10 minuten pppp. U kunt zich vanaf heden inschrijven via deze link

Bosboom en Kabos winnen NZHS 2019!

By |10 november 2019|Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi, Uitslagen|

Op overtuigende wijze hebben Manuel Bosboom en Tobias Kabos het Niet-zo-heel-snel toernooi gewonnen. Slechts één halfje hoefden zij af te staan tegen de nummers twee: Danny de Ruiter en Frank Agter. Op de derde plek eindigden verrassend Rob Spaans en Ton Fasel. De ratingprijs tot 1600 werd gewonnen door Ronald Kamps en André Bremmers.

De volledige uitslag kun je hier inzien.

Inschrijving Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi gestart!

By |3 oktober 2019|Aankondigingen, Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi|

Vanaf vandaag kunt u zich weer inschrijven voor misschien wel het gezelligste Waagtorentoernooi!

Zondag 10 november organiseert Schaakvereniging De Waagtoren alweer voor de vierde maal het Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi !

Dit toernooi blijkt al enkele jaren garant te staan voor een zeer gezellige schaakdag. Er wordt in tweetallen gespeeld in onze nieuwe speelzaal, Wijkcentrum Overdie. De nieuwe locatie heeft als grote voordeel dat de schaakkoppels ruimer kunnen zitten en we ook meer deelnemers kunnen inschrijven!   Wij hebben weer alle vertrouwen in dat het weer een gezellig toernooi wordt !

Het speeltempo is 10 minuten pppp. U kunt zich vanaf heden inschrijven via deze link

 

Het niet zo heel snel (schaak) toernooi. Het niet zo hééé’l snel schaaktoernooi!! Het niet zo héééélll snellll Schaaaak Toernooi!

By |19 november 2018|Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi, Verslagen|

 Colin Stolwijk en Warner de Weerd winnen!!

 5 over half 10 ’s morgens, de fiets vast gemaakt aan het fietsen rek, net als de baas, zal een reisje naar Roemenië of Polen per auto een belevenis zijn. Maar ik heb het mijn doorsnee fiets nog nooit horen vertellen, laat staan, dat je je duur verdiende bolide ooit terug ziet! Dit alles na het trieste verhaal van een gewaardeerde collega en vriend, bij hem voor de deur?! Het overkwam mij alleen 38 jaar terug, geluksvogel toch?! Dat valt ook weer tegen, jeugdige onbezonnenheid, onverschilligheid, daar mee gepaard gaan. Ooit vonden ze 2 keer de weg om in een ooit bewoond appartement door mij te komen! Ik was er niet, of het enig verschil gemaakt had?! Je staat liever anders in de (dag) bladen.

(meer…)

Inschrijving Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi gestart!

By |14 oktober 2018|Aankondigingen, Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi|

Zondag 18 november organiseert Schaakvereniging De Waagtoren alweer voor de derde maal het Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi !

Dit toernooi blijkt al enkele jaren garant te staan voor een zeer gezellige schaakdag. Er wordt in tweetallen gespeeld in ’t Gulden Vlies. Speeltempo 10 minuten pppp.

Vorig jaar werd het toernooi met grote overmacht gewonnen door Hing Ting Lai en Manuel Bosboom. We hopen dit jaar op meer strijd !

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook dit jaar het Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi een groot succes wordt! 

U kunt zich vanaf heden inschrijven via deze link

Wees er op tijd bij met je inschrijving, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Het Niet Zo Heel Snel Schaak toernooi 2017: Iets minder zielen en nog steeds heel veel vreugd!

By |14 november 2017|Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi, Verslagen|

 

Zondag 12 november was het weer zo ver: de tweede editie van de Niet Zo Heel Snel Schaak traditie ging van start. Titelverdediger Bosboom oogde vlijmscherp bij binnenkomst. Ruim voor aanvangstijd was het al een drukte van jewelste. Vele oude bekenden kwamen elkaar tegen, gelouterde toernooitijgers informeerden bij elkaar hoe de ander sinds het vorige toernooi was thuisgekomen: zwalkend of kruipend? De eerste klokken werden ingedrukt om alvast het gevoel in de vingers te krijgen.

Er werd volop genoten zoals hieronder in het sfeerverslag van Ronald Kamps valt te lezen. De organisatie neemt zich twee punten ter harte: ratingprijzen, beschikbaar gesteld door de Club van 4000, reken je uit vóór de prijsuitreiking en een pauze van anderhalf uur, zeker met dit slechte weer, was wat aan de lange kant. Hopelijk zien wij alle deelnemers volgend jaar weer terug.

(meer…)

Gelukkig hebben we de foto’s nog #2

By |24 september 2017|Club van 4000, Foto's en video's, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi|

Oja, deze bulk foto’s had ik vorig jaar nog ontvangen. Ten tijde van de oude site, dus ik kon er geen drol mee. De foto’s zijn gemaakt door Marloes en zwierven nog ergens rond in de WhatsApp-geschiedenis van Danny. Nu de hoogste tijd om alsnog te worden geplaatst. Wat bedoelt u met Niet Zo Heel Snel?

 

11 december: Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi

By |4 november 2016|Aankondigingen, Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi|

Op 11 december 2016 organiseert De Waagtoren/C4000 Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi. We willen hier een zogenaamd sfeertoernooi van maken. Natuurlijk kan dit samengaan met een knappe partij schaak voor spelers van ieder niveau!

Gespeeld wordt in 2-tallen (geen duoschaak) met 10 min pp pp. Zoek een gezellige medeschaker op en schrijf je in! De inschrijving is vanaf heden geopend. Voor meer informatie zie het menu op deze site.

Hopelijk tot 11-12 !
Jos, Arjen & Ton

 

Ga naar de bovenkant