Peter van Diepen

0-0-0 en de externe competitie

By Published On: 3 februari 2024Categorieën: Extern, OproepenViews: 2550 Reacties on 0-0-0 en de externe competitie

Bijna alle leden van de Waagtoren gebruiken Aanmelden / Afzeggen op 0-0-0 voor de interne competitie. Als je je aanmeldt, zie je meteen het resultaat in de Voorlopige indeling.

Maar veel leden gebruiken 0-0-0.nl nog niet voor externe wedstrijden. Voor een externe wedstrijd op dinsdagavond is het natuurlijk wel noodzakelijk, want dan kan je niet voor de interne competitie meedoen. Helaas moet ik als intern wedstrijdleider nog steeds de teamleiders vragen: wie doen er dinsdag mee voor je team? En soms moet ik dan spelers afmelden voor de interne competitie en aanmelden voor de externe wedstrijd.

Bij deze verzoek ik iedereen om 0-0-0 ook te gebruiken voor de externe competitie.

Bij Wijkcentrum Overdie gebruiken ze 0-0-0 om te weten hoeveel tafels ze dinsdag moeten klaarzetten. In de Voorlopige indeling staan namelijk de bordnummers van de interne partijen en de externe partijen thuis. Spelers die op dinsdag een externe wedstrijd uit hebben staan ook in de Voorlopige indeling, maar dan zonder bordnummer.

Voor alle duidelijkheid de Voorlopige indeling is uiteraard alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers van 0-0-0. Dus nooit voor onze tegenstanders in externe wedstrijden!

Voor teamleiders is er een Overzicht voor teamleider per team. Bovendien kunnen de teamleiders bij elkaar kijken.

Via het Overzicht voor teamleider Waagtoren 5 kon Ronald Kamps een invaller vragen. Naar aanleiding van de goede resultaten in de Tata Steel tienkamp vroeg hij uiteraard Fabio Pasti voor de wedstrijd tegen ZSC Saende Combinatie 4. In het overzicht verschijnt vervolgens Fabio tussen de vaste spelers van Waagtoren 5 met een vraagteken.

In de Agenda van Fabio verschijnt de wedstrijd 03-02-2024 Waagtoren 5 – ZSC Saende Combinatie 4 met een vraagteken. Bovendien verschijnt de boodschap:

“Teamleiders willen graag weten of hun teams compleet zijn. Dat kunnen ze zien als je de vraagtekens bij de komende wedstrijden aanvinkt. Een vinkje betekent dat je meedoet. Een streep betekent dat je niet meedoet en dat de teamleider een invaller moet vragen.”

Die boodschap blijft verschijnen in je Agenda tot je de vraagtekens hebt weggewerkt.

Indien iedereen 0-0-0 ook gebruikt voor externe wedstrijden weet Wijkcentrum Overdie hoeveel tafels ze op dinsdag moeten neerzetten, weet de intern wedstrijdleider wie voor de interne competitie spelen (en wie extern) en weten teamleiders of ze invallers moeten vragen. Bovendien kunnen teamleiders zien wie voor andere teams meedoen, invallen of zijn gevraagd als invaller. Kortom ik denk denk dat 0-0-0 kan bijdragen om ook de externe competitie beter te laten voorlopen.

Leave A Comment