Peter van Diepen

Pas op voor Fabio

By Published On: 2 februari 2024Categorieën: Analyses, Tata Steel Chess TournamentViews: 3211 Reactie on Pas op voor Fabio

Gerrit Lemmen, Peter Duijs en Fabio Pasti speelden hun Tata Steel tienkamp niet in de Moriaan bij de grootmeesters, maar in de Beachclub Sunsea. Dat was dus op het strand, een flink eind lopen tegen de wind in richting pier en na afloop in het donker terug met hier een daar een lampje en wat lichtjes van boten op zee.

Gerrit deed het wel goed in 5B. Peter zal niet helemaal tevreden zijn met zijn resultaat in 6B. Fabio daarentegen was heel goed in 7A. Hij verloor geen enkele partij en won er zeven! Hij vond zijn partij uit ronde 3 de leukste.

Fabio speelt nog maar een paar maanden in de interne competitie. Daar viel hij misschien nog niet zo op, maar dat gaat veranderen. Bij deze heb ik jullie gewaarschuwd.

One Comment

  1. Fabio Pasti
    Fabio Pasti 6 februari 2024 at 12:50

    Bedankt voor de bemoedigende woorden! Ik hoop het goed te blijven doen

Leave A Comment