greatron12003

De waagtoren V1 start, hoe het vorig seizoen meestal eindigde

Een rare kop,  maar met 2 andere spelers Ramon Witte en Joris , wist ik niet helemaal hoe het ging lopen en laat ik zeggen, ze hebben mij blij verrast.

Joris won tamelijk snel van Dhr Rijkhof  een naam, die ik uit een lang geleden verleden in de b groep van Castricum ken. Deze heer Rijkhof komt uit Assendelft en hoewel de Rijkhof uit Castricum van begin jaren 80 , nu dus ook veel ouder is, maar de leeftijd van deze respectvolle heer, kan  hij volgens mij nog niet hebben. keurig gespeeld Joris en hoe??? Verontschuldig mij, ik was te druk aan bord 1 de komende wedstrijd mag degene die het eerst klaar is het verslag maken.

Ramon viel in en hoe!!! Rond een uur of 10 verscheen Ramon met zijn brief bij mij , mocht hij remise maken met zijn tegenstander? Ik keek snel naar zijn stelling, die nog wel met enige beloftes was. Ik dacht ook aan het resultaat en voor Ramon is het niet alledaags een externe wedstrijd. Ik schudde het hoofd van bied het aan?! Zijn tegenstander Dhr Eshuys nam het aan.

Gerrit speelde tegen Klaas van het Veer! Die vrolijk neurïend zijn partij speelde. Gerrit is heel muzikaal! Maar gelukkig niet aan het schaakbord. Wel speelde hij heel harmonisch, naar zijn eerste overwinning.

Ikzelf speelde tegen Jeroen Kramer ,een goede rekenaar! Aan bord 1, ikzelf, speel nog niet zo op toernooien en extern, als je dat graag wilt zien. Dat moet ik gauw van mij afzetten, het seizoen is net begonnen, ik weet dat ik mijn gemiddelde potje soms behoorlijk speel! Het komt vast weer goed!

Aan mijn teamgenoten, sorry voor dit late, zeer onvolledige verslag. Dat het jullie tot schrijven mag brengen. morgen tegen de Groene Zes. Ik  wens dat we er met enige versterking, Theo de Bruijn aan bord 2 en Gerrit aan bord 1, weer ons best gaan doen voor een overwinning, op een leuk seizoen, waagtoren V1 spelers

Leave A Comment