Jos Vlaming

Kampioensfeest 18 juni bij de Pilaren

Op 18 juni vieren we het kampioensfeest op de boot bij de Pilaren. Hét schaakcafé van Alkmaar en sponsor van ons eerste team. De boot is niet speciaal gereserveerd voor ons maar óf op de boot óf binnen vindt u vast wel een plekje.

Het gaat niet alleen om het eerste KNSB team. Ook het eerste NHSB team(N1) en het viertallen team in de F groep(V1) zijn kampioen geworden. Vanaf 14.00u tot 16.00u  bent u van harte welkom om een drankje te nuttigen en tevens gaan we een paar keer rond met een hapje. Afhankelijk van de opkomst zal het budget hiervoor eerder of later op zijn. Zodra dat het geval is consumeert u voor eigen rekening. Na 16.00u kunt u natuurlijk gerust nog blijven plakken maar zijn de consumpties sowieso voor eigen rekening.

Wij rekenen natuurlijk op de kanjers zelf van de kampioensteams maar ook op veel leden die alsnog of wederom felicitaties komen brengen. Er zal tevens gelegenheid zijn een potje te schaken, dat kan overigens altijd bij de Pilaren. Vriend of vriendin mee? Leuk, lekker doen en op is op:)

Graag tot dan, met vriendelijke schaakgroet, namens het bestuur, Jos Vlaming

 

 

2 Comments

  1. fredmeister
    fredmeister 6 juni 2023 at 11:10

    Ik kom felicitaties brengen…………….en scalps halen…………….

  2. drulovic
    drulovic 8 juni 2023 at 10:25

    Scalps? Ik kom gewoon bier halen.

Leave A Comment