Peter van Diepen

KOM JE OOK OP MAANDAGMIDDAG SCHAKEN ?

In een gezellig informeel schaakclubje dat al sinds 1984 bestaat en op de maandagmiddag speelt is nog plek voor nog enkele enthousiaste schakers.
We spelen wekelijks in de maanden september t/m december (ca. 16x) en januari t/m april (ca. 16x) van 13:30 tot uiterlijk 17:00 uur in De Blije Mare, Kajakstraat 60, 1826 DN Alkmaar. De inloop is vanaf 13:00 tot 13:30 uur.

Soms bespreken we rond 13:30 uur eerst een schaakstelling of schaakprobleem of beginnen direct al aan een interne competitiewedstrijd waarin we spelen zonder klok of verplichte notatie, onder het genot van een kopje koffie. Daarna spelen velen onderling nog wat potjes.
We hebben een aantal nog actieve schaakclubleden, van o.a. De Waagtoren en Koedijk, een aantal oud-schaakclub-leden die met minder druk willen spelen en leden die nooit lid waren van een formele schaakclub, maar ook veel plezier in schaken hebben.

De kosten zijn p.p. ca. € 25,- (afhankelijk van het aantal leden) voor een zaalhuur van 4 maanden en een kopje koffie kost 1,- .
Maandag 5 september 2022 beginnen we weer aan een nieuw seizoen. Je kunt je nu al aanmelden of dan even komen kennismaken en een potje mee schaken.

Nadere informatie bij Wim Passtoors,
e-mail:         passtoors@hotmail.com,
telefoon:      0653221285.

Leave A Comment