Taliesin

Rabo Clubsupport start dit jaar al op 5 september. Vergeet niet te stemmen!

Dit jaar begint de stemperiode voor de Raboclubsupport al in september, vroeger dan in voorgaande jaren. Rabo Clubsupport is de actie waarbij Rabo leden (met een Raborekening uiteraard) kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. De stemcode krijgt het lid toegestuurd van de Rabobank. Hoe meer stemmen hoe hoger het sponsorbedrag is dat een vereniging ophaalt. Vorig jaar haalde de Waagtoren 175 EUR op. Het doel voor dit jaar is om dat te overtreffen. De opbrengst zal vooral gebruikt worden voor trainingsmateriaal voor de jeugd en voor vervanging van senioren materiaal. De link naar de stemsite van de Rabobank is: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen . De stemperiode is van 5 tot en met 27 september 2022.

Leave A Comment