Voorjaarsvakantie Rapidtoernooi

By Published On: 15 februari 2022Categorieën: Aankondigingen, Rapidschaken0 Reacties

Dinsdag 22 februari wordt een bijzondere schaakavond. Voor het eerst dit jaar mogen we weer de hele avond schaken! Omdat het dan ook Voorjaarsvakantie is, spelen we ronde 4, 5 en 6 van ons traditionele Rapidtoernooi. Het speeltempo is 25 minuten per persoon per partij.

Ronde 1, 2 en 3 waren op 19 oktober in de Herfstvakantie. Ronde 7, 8 en 9 spelen we op 3 mei in de Meivakantie. Het toernooi wordt in de schoolvakanties georganiseerd, zodat jeugdspelers ook mee kunnen doen. Bij deze wil ik daarom heel nadrukkelijk de jeugdleden uitnodigen om tegen de senioren te spelen! Verder kan eigenlijk iedereen meedoen, zelfs als je geen lid bent van de Waagtoren.

Het is fijn als je je vooraf aanmeldt op 0-0-0 of met een e-mail aan aanmelden@waagtoren.nl. Maar als je je dinsdag voor 20:00 aanmeldt bij Peter van Diepen in wijkcentrum Overdie, mag je ook nog meedoen!

Leave A Comment