Tapijtgigant Open Alkmaars Schaak Kampioenschap 2022: 25 t/m 27 maart.

By Published On: 30 januari 2022Categorieën: Aankondigingen, ASK 20220 Reacties

Na de ‘Corona-editie’ van 2020, gaat het Tapijtgigant Open Alkmaars Schaak Kampioenschap (kortweg  bekend als het ASK) weer een poging wagen.  Het weekendtoernooi zal plaatsvinden van vrijdag 25 t/m 27 maart 2022. Voor meer informatie zie de ASK-pagina’s. Houd de website in de gaten voor updates omtrent mogelijke coronamaatregelen die zullen gelden tijdens het toernooi.

Gezien de huidige coronasituatie zijn wij nog een beetje in afwachting op de verdere ontwikkelingen. Maar we zijn opgetogen positief op dit moment, zeker gezien de stand van zaken. We gaan ervanuit dat het toernooi gewoon doorgaat. Dus mocht je je nog niet hebben is aangemeld, nu is de tijd. Aanmelden kan uitsluitend via de website. Er is plaats voor maximaal 160 200 spelers.

Leave A Comment