Jos Vlaming

Corona Toegang Bewijs(CTB) en Schaken

By Published On: 26 september 2021Categorieën: Bestuurszaken, MededelingenViews: 1920 Reacties on Corona Toegang Bewijs(CTB) en Schaken

Beste leden, zoals waarschijnlijk wel bekend bij U,  is er nogal wat te doen omtrent het Corona toegang bewijs(CTB) ook vaak kortweg Coronapas genoemd.

Wij hebben een  schrijven gekregen van de beheerders van het WijkCentrum Overdie(WCO). Daarin staat onder meer:

• Wij controleren niemand aan de deur op het CTB
• Bij verzorging van eten en drinken in uw eigen zaal is geen CTB controle nodig
• De huurder kan zelf bij de deelnemers / bezoekers de CTB controle doen
• De medewerker van het wijkcentrum kan bezoekers van het horecagedeelte te allen tijde vragen om een CTB

Zij kunnen dit zo doen omdat de gemeente voor buurthuizen en wijkcentra andere criteria heeft dan voor gelegenheden die uitsluitend horecabestemming hebben.

Wij zullen als schaakvereniging niet gaan controleren indien dat niet hoeft(en zoals U kunt lezen is dat nu het geval)
Dat betekent voor onze leden dat een ieder welkom is, ook als U geen CTB kunt overleggen. Als dit laatste het geval is vragen wij U het horecagedeelte te vermijden.

Hoewel we daar nog niet geheel zeker van zijn verwachten we dat het WCO het mogelijk maakt wel gewoon te bestellen aan de bar en het in de zaal op te drinken. Heeft U een CTB dan kunt U dat natuurlijk ook doen in het horecagedeelte.

Kortom, we kunnen weer schaken zonder steeds om de anderhalf meter te hoeven denken. Uiteraard blijft wel van kracht: blijf thuis als U coronaklachten heeft; hoest/nies in de elleboog en was regelmatig Uw handen.

We zullen de teamleiders van de diverse teams apart benaderen om aan bezoekende teams duidelijk te maken hoe het bij ons geregeld is.

Graag tot de volgende clubavond, tot schaaks.

namens het bestuur, Jos Vlaming

 

Leave A Comment