Gelukkig hebben we de foto’s nog #10

By Published On: 7 februari 2021Categorieën: Foto's en video's, SOT 20202s Reacties

“Werd er vroeger echt met houten stukken op houten borden geschaakt?”. De oudjes onder ons zullen het zich nog wel kunnen herinneren, als het geheugen hen niet in de steek heeft gelaten. Dat schaken met bord en stukken ging zo tot aan het begin van de nieuwe jaartelling, zeg het jaar 0 B.C. (before Corona). Onvoorstelbaar eigenlijk, zo primitief. De jonkies onder ons zullen zich waarschijnlijk nauwelijks kunnen voorstellen hoe dat ging maar gelukkig hebben we de foto’s nog (met dank aan Ronald Kamps).

2 Comments

  1. Ellen van der Hoeven 16 februari 2021 at 19:04

    Leuk stukje Ton. Jammer dat we hier niet iets bij een foto kunnen plaatsen. Foto 5 vind ik zelf erg grappig, aangezien de speler op de voorgrond in het zwarte T-shirt (pardon dat ik je naam niet weet) hier een klassieke imitatie van Beth Harmon doet. Je kin op de handen die samengevouwen zijn en dan loeren naar je tegenstander. Let wel, dit was voor de (hit)serie ook maar uitgezonden was. Kortom Beth vond haar inspiratie voor deze, voor haar, zo kenmerkende houding bij ons SOT – deze foto’s bewijzen het 😉 !

  2. drulovic 23 februari 2021 at 08:07

    @Ellen: het is uit de serie geknipt, maar Borgov schijnt tegen Beth Harmon te hebben gezegd: ‘Je deed een David Baanstraatje.’

Leave A Comment