Martin Rep

Online schaken

By Published On: 16 maart 2020Categorieën: Aankondigingen, ComputerViews: 3051 Reactie on Online schaken

Een aantal van ons zijn nog eens gaan nadenken over dat wat we wel zouden kunnen doen nu we op dinsdagavond niet meer bij elkaar kunnen komen. Geïnspireerd door een andere vereniging (Paul Keres, https://www.schaaksite.nl/2020/03/15/schaaktoernooien-in-het-corona-tijdperk-online/) hebben wij besloten dat wij graag op de dinsdagavond elkaar virtueel willen ontmoeten.

Hoe werkt dat? Via de lichess.org site maken we een toernooi aan voor onze leden (maar gasten zijn ook welkom) en spelen we, vanuit huis, vier ronden van 10 minuten bedenktijd per persoon per partij. We hopen op veel enthousiasme bij onze leden en zo treffen we elkaar toch op de dinsdagavond!

Hoe kun je meedoen? Dat is heel eenvoudig. Ga via deze link naar de site (https://lichess.org/tournament), maak een account aan (duurt een paar minuten) en schrijf je dinsdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur in voor ons toernooi op dinsdagavond om klokslag 20.00 uur. Onze toernooinaam is Waagtoren Toernooi, het wachtwoord is Waagtoren Open. Er is nog één ding anders dan gebruikelijk, je mag zelf koffie, thee of iets anders regelen. Als je je hebt ingeschreven dan speel je 4 ronden tegen clubgenoten of een enkele gast.

We hopen jullie allemaal achter de computer te treffen dinsdagavond!

 

One Comment

  1. TF
    TF 16 maart 2020 at 12:24

    Meteen ook maar een team aangemaakt: https://lichess.org/team/de-waagtoren

Leave A Comment