TF

Pilarentoernooi eindelijk terug!

By Published On: 3 oktober 2019Categorieën: Aankondigingen, Overige ToernooienViews: 2161 Reactie on Pilarentoernooi eindelijk terug!

Goed nieuws! Het Pilarentoernooi komt terug. Het toernooi werd al begin jaren ’80 georganiseerd maar moest helaas na 2014 stoppen. Rond de komst van Tata naar Alkmaar ontstond het idee om het toernooi weer op te poetsen. Het staat immers garant voor een middag plezier voor zowel de welwillende kroegschaker als voor de clubschaker. Bovendien heeft De Pilaren zich de afgelopen jaren ontpopt tot hèt schaakcafé van Alkmaar waar veel schakers uit Alkmaar en omgeving graag een partijtje komen spelen. Tel daarbij op dat De Pilaren ook graag iets terug doet voor de vereniging en een goede voedingsbodem voor een geslaagde herintroductie van het toernooi lijkt een zekerheid.

Er worden 7 rondes gespeeld en ergens rond ronde 5 verzorgt Gerard een heerlijke maaltijd. Dit alles voor slechts €10,- euro per persoon. Datum 24 november, van ongeveer 13.30 uur tot 20.00 uur.

Opgeven kan achter de bar maar ook via toernooien@waagtoren.nl

 

One Comment

  1. TF
    TF 22 november 2019 at 16:45

    Ik krijg zojuist door van Gerard dat het toernooi VOL zit.

Leave A Comment