Peter van Diepen

Dinsdag 10 september begint de interne competitie

Nieuwe leden kunnen zich nog aanmelden voor de eerste ronde van de interne competitie 2019-2020 via aanmelden@waagtoren.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en KNSB-rating en je kunt meedoen! Het is fijn als bestaande leden zich ook aanmelden via dit nieuwe e-mailadres, maar ze mogen zich ook dinsdagavond aanmelden bij Peter van Diepen. Kom op tijd, want we maken om 20:15 een indeling volgens artikel 5 van het reglement en we willen uiterlijk om 20:30 beginnen.

Nieuwe leden kunnen een paar ronden meespelen. Als ze willen blijven, krijgen ze een inschrijvingsformulier van de intern wedstrijdleider en vragen we contributie. Na inschrijving wordt je lid van de KNSB en mag je eventueel ook meedoen aan de externe competitie.

Voor de interne competitie hoef je niet alle ronden mee te spelen. We bieden twee mogelijkheden:
1. Je kunt je aanmelden via aanmelden@waagtoren.nl en doorgeven op welke dinsdag(en) je komt spelen.
2. Je kunt je aanmelden voor alle ronden en, als je een keer niet kunt, moet je afzeggen via afzeggen@waagtoren.nl en doorgeven op welke dinsdag(en) je niet komt spelen.

Indien je vergeet af te zeggen, heeft jouw tegenstander geen tegenstander en krijg jij een reglementair verlies. Bovendien zet de intern wedstrijdleider je automatisch op mogelijkheid 1.

Indien je geen bevestiging van je e-mail voor aanmelden of afzeggen hebt ontvangen, is er iets misgegaan. Stuur dan nogmaals een e-mail! Je kunt op de Voorlopige indeling controleren of je aanmelding of afzegging goed is verwerkt. Stuur je e-mail niet rechtstreeks naar Peter van Diepen maar altijd naar aanmelden@waagtoren.nl of afzeggen@waagtoren.nl, want deze e-mails gaan automatisch, behalve naar Peter van Diepen, ook naar Bert Buitink en Herman Nijhuis, die de intern wedstrijdleider vervangen als die is verhinderd.

Leave A Comment