Ruud Niewenhuis

Jeugd Tatatoernooi op Tata

By Published On: 8 juli 2019Categorieën: Jeugd, Jeugdtoernooien, VerslagenViews: 11590 Reacties on Jeugd Tatatoernooi op Tata

Samen met de vader van Lars en Rob Freer togen wij met de schaakkinderen naar Tatasteel. Moeder en gezin Matvietts reden achter ons aan.
Er werd in het Dudokhuis gespeeld op het grote Tataterrein, 30 jaar lang het werkterrein van Rob Freer, veel nostalgische herinneringen borrelden bij hem naar boven…

David de Gier, Jari Muller, Igor en Serge Mattviets, Thijmen Bohre en Lars Kroon hebben een leuk (nieuw) Tatatoernooi gespeeld, net niet in de prijzen gevallen, wel weer ervaring opgedaan.
Er werd in een beginnersgroep en twee leeftijdsgroepen voor clubschakers uit regio Noord-Holland 7 rondes geschaakt met 10 minuten per partij pp.
Lars speelde in hoogste groep D niet onverdienstelijk met 3 uit 7, de laatste ronde hield hij lang stand tegen de uiteindelijke winnaar die een 100% score had!
De rest van de Waagtorenjeugd speelde individueel in de samengestelde leeftijdsgroep EFGH en had Igor de beste score 4,5 uit 7. Dit jaar niemand in de (echte) prijzen, wie weet volgend jaar!
Thijmen (in echte geblokte schaakkleding) won een prijsje (schaakboekje) met probleem-oplos-prijsvraag!

Leave A Comment