Jos Vlaming

Simultaan op 25 mei door Manuel Bosboom

Vorig jaar hebben we veel plezier beleefd aan de simultaan die Manuel Bosboom toen gaf. Er waren enkele verrassende punten te noteren voor de onzen, mede doordat Manuel een speler is die het risico niet schuwt en ook regelmatig de tegenspeler eens een keer een extra ronde bedenktijd geeft.

Hij opende toen zo’n beetje op ieder bord anders. Was U er vorig jaar bij? Dan weet U hoe leuk het was en schrijf dan ook dit jaar weer in. Was U er niet bij? Schrijf dan zeker in, het is een belevenis om tegen Manuel te spelen. Deze creatieve Internationaal Meester heeft ooit Gary Kasparov, toen in zijn hoogtijdagen, verslagen in een snelschaakpartij.

Genoeg redenen om Manuel ook dit jaar uit te nodigen. Op 25 mei vanaf 11.00u, in het Gulden Vlies,  kunt U proberen hem een punt af te snoepen.

U bent welkom vanaf 10.30, een kopje koffie of thee wordt U aangeboden door de club4000.

We starten om 11.00u en verwachten 14.00u klaar te zijn. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal spelers én de geboden tegenstand!

U kunt inschrijven door te mailen naar  josenwilleke@upcmail.nl  en de komende dinsdagen ligt er ook een intekenlijst tijdens de clubavond klaar. Heel graag tot in ieder geval dan, met vriendelijke schaakgroeten, Jos Vlaming

 

Leave A Comment