Taliesin

RABOBANK Clubkas actie van start: Stem op de Waagtoren!

Beste leden,

Net als vorige jaar kunnen jullie weer stemmen op de Waagtoren tijdens de Rabobank Clubkas Actie!
Hoe meer stemmen we ophalen hoe groter de donatie van de Rabobank aan onze clubkas zal zijn,

Wat moet je doen?
Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je van 23 april t/m 14 mei stemmen op jouw favoriete clubsDE WAAGTOREN natuurlijk! Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Vraag vrienden en kennissen om reststemmen!
Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we er ook in slagen stemmen te krijgen die anderen “over” hebben. Bijvoorbeeld je buurman heeft als eerste club zijn hockey vereniging, dan heeft hij nog drie stemmen over! Vraag hem om 2 daarvan uit te brengen op De Waagtoren en iedereen is blij: je buurman gebruikt zijn stem nuttig en wij zijn hem zeer dankbaar! (Buurvrouwen mogen uiteraard ook).

Hopelijk doen jullie allemaal mee.
Hartelijke groet,
Arjen Dibbets

One Comment

  1. TF
    TF 9 mei 2019 at 11:15

    Nog maar 5 dagen !

Leave A Comment