David Baanstra

Gezocht!! Voorzitter & externe wedstrijdleider

Onlangs hebben onze voorzitter Alex Albrecht en onze externe wedstrijdleider Dirk van der Meiden het bestuur te kennen gegeven zich niet beschikbaar te stellen voor een nieuwe termijn in deze, voor onze vereniging belangrijke functies. Wij zijn dan ook op zoek naar een bij de vereniging betrokken voorzitter en externe wedstrijdleider die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vormgeeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

Ben je op zoek naar een zinvolle maatschappelijke tijdbesteding? Een soort bijbaan naast het uitoefenen van je betaalde baan of een wel verdiend pensioen, het runnen van jouw gezin, het huishouden, hobby’s en andere vrijwillige zaken? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Druk hebben we het allemaal, tijd om vrijwilligerswerk te doen is er eigenlijk niet. Maar zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar secretaris@waagtoren.nl.

Leave A Comment