TF

Schaakfilms in Filmhuis Alkmaar!

By Published On: 1 januari 2019Categorieën: Aankondigingen, Film en videoViews: 14450 Reacties on Schaakfilms in Filmhuis Alkmaar!

De schaakkalender rond de komst van Tata naar Alkmaar blijft zich verder vullen. Filmhuis Alkmaar biedt maar liefst twee schaakfilms aan. En wel, twee absolute aanraders om op het grote doek te kijken!

Op zondag 13 januari kunt u de eerste film zien: The Luzhin Defence. Naar een boek van Nabokov. Meer informatie over (en kaarten voor) deze film kunt u vinden via onderstaande banner:

Woensdag 16 januari is de dag dat de grootmeesters in De Vest hun kunsten vertonen. Er is haast geen betere afsluiter te bedenken voor deze schaakdag dan de film Pawn Sacrifice. Een must-see voor iedere schaak- en filmliefhebber. Meer informatie over (en kaarten voor) Pawn Sacrifice kunt u vinden via onderstaande banner:

Leave A Comment