Peter van Diepen

Tata Steel Chess on Tour in Alkmaar

Het Tata Steel schaaktoernooi komt op 16 januari met de hoofdgroep naar de Vest in Alkmaar. De Waagtoren in samenwerking met Alkmaar Sport organiseert op 16 januari het Sport Vitaal Schaaktoernooi in de Grote Kerk.

Op dinsdagavond 15 januari is iedereen, die vaker wilt schaken, ook welkom op de clubavond in het Gulden Vlies. Meld u aan op intern@waagtoren.nl als u een partij wilt spelen of kom gewoon eens kijken bij onze interne competitie.

2 Comments

 1. Jan Poland
  Jan Poland 5 december 2018 at 22:44

  In het Alkmaars Weekblad pagina 17 lees ik dat de Elo maximaal 1500 mag zijn. Of die mededeling klopt weet ik niet maar het is een rare beperking. Of zij hiermee huisschakers willen bereiken is gissen maar die hebben geen weet van hun Elo rating of weten niet wat het is en haken bij voorbaat af.

  • TF
   TF 6 december 2018 at 00:09

   @Jan: doelgroep is huisschakers en minder sterke clubspelers

Leave A Comment