Viertallen competitie voor alle leden!

By Published On: 12 oktober 2018Categorieën: NHSB-teams (2018-2019), Oproepen2s Reacties

Beste leden,

Onderstaande berichtgeving komt van de NHSB. Indien je met een aantal personen als team van 4 mee wilt doen, laat het mij weten. Het mooiste is als je zelf een team van 4 compleet aanmeldt bij mij. Dit is dus een competitie naast de huidige NHSB en KNSB competitie.

Hierbij willen wij U oproepen om teams in te schrijven voor de viertallencompetitie.
De inschrijving sluit op zaterdag 21 oktober. Zo spoedig mogelijk daarna zullen we de indeling op de site plaatsen, zodat in de week van 5 november met deze competitie gestart kan worden.
De aangemelde viertallen worden ingedeeld in poules van 6 of van 4. Bij uitzondering kan het voorkomen, dat een poule van 3 of 5 noodzakelijk is.
Een poule van 4 (of 3) teams speelt een dubbelrondige competitie.
De teams die in één poule worden ingedeeld zullen, om spannende wedstrijden mogelijk te maken, zoveel mogelijk van gelijke sterkte moeten zijn. Om dit te kunnen doen, is het zeer gewenst, dat u bij de inschrijving aangeeft welke gemiddelde sterkte het team heeft, hierbij uitgaande van de ratinglijst van augustus 2018.
De viertallencompetitie is een zelfstandige competitie. Ieder lid van de NHSB zou in een team kunnen worden ingeschreven, ongeacht of hij of zij al in een ander competitieteam is opgegeven.
Het is zelfs mogelijk, om een viertal te laten bestaan uit leden van verschillende verenigingen.

2 Comments

  1. drulovic 12 oktober 2018 at 19:57

    Welk speeltempo? Doordeweeks?

    • DvdM 12 oktober 2018 at 20:32

      Tempo van NHSB wedstrijden, dus 1.40 voor hele partij en 10 sec. per zet. Partijen tellen mee voor rating. Speelavond op de dinsdag thuis en uitwedsrijden op de clubavond van de tegenstander.

Leave A Comment