DvdM

Opgave extern spelen voor 1 mei a.s.

By Published On: 23 april 2018Categorieën: Externe (old), OproepenViews: 17044s Reacties on Opgave extern spelen voor 1 mei a.s.

Beste leden,

Eind maart ontving je (seniorleden en een aantal jeugdleden) een mail met daarin de vraag of je volgend seizoen extern wilt spelen in de KNSB (op zaterdag) en/of in de NHSB (doordeweekse avond). Ik heb nog maar zeer beperkte reactie ontvangen.  Hieronder nogmaals de brief. Mocht je deze toch niet hebben ontvangen, wil je mij dan via de mail laten weten wat je wensen zijn rondom extern spelen.

De KNSB en NHSB competitie verandert het komende seizoen ingrijpend. De belangrijkste verandering is dat deze competities apart van elkaar worden georganiseerd en dat iedere vereniging de mogelijkheid heeft om met zoveel mogelijk teams op zaterdag (KNSB) als ook door de weeks (NHSB) te spelen.   Voor jou is het dus komend jaar ook mogelijk om op zaterdag (in de KNSB) en door de week (in de NHSB) extern te spelen. Om tijdig de teams te kunnen samenstellen willen we eerder dan gebruikelijk weten wat jouw wensen zijn rondom het extern spelen voor De Waagtoren.

Naam:

  1. Wil je komend seizoen in een vast team spelen in de KNSB op zaterdag?  Ja /  Nee  / uitsluitend als invaller     (omcirkel je antwoord)
  2. Wil je komend seizoen spelen in de NHSB op een doordeweekse avond? (thuiswedstrijden op onze eigen clubavond en uitwedstrijden op de clubavond van de tegenstander). Ja  /  Nee  / uitsluitend als invaller    (omcirkel je antwoord)

Het streven is om in mei de teams samen te stellen voor het volgende schaakseizoen en dit ook aan de leden te presenteren.  Graag het verzoek om dit formulier uiterlijk 1 mei in te leveren bij de externe wedstrijdleider. Je kunt je antwoord ook mailen naar: dj.vandermeiden@kpnmail.nl

Met vriendelijke groeten,

Dirk van der Meiden

Externe wedstrijdleider De Waagtoren

4 Comments

  1. Frank van Tellingen
    Frank van Tellingen 23 april 2018 at 10:22

    Dirk, dat noopt mij tot de vraag (ik weet het: ik heb niet helemaal recht van spreken, aangezien ik zelf heb afgezegd) – hoe het toch mogelijk is dat er een NO stond bij de spelers van het 2e? En daarnaast: dat Kevin op bord acht een reglementaire 1 scoorde (Dat zal formeel wel juist zijn geweest).
    Waarom niet een van de broers Bookelman opstellen of een andere jeugdspeler?

  2. DvdM
    DvdM 23 april 2018 at 10:38

    Frank, de teamleider van de tegenstander heeft er een potje van gemaakt t.a.v. het invullen van de uitslagen en de spelersnamen bij het 2e! Er is gewoon met 8 man gespeeld door ons en naar ik begreep met 6-2 verloren. Er is al correspondentie met de KNSB hierover. Rob Freer weet er het fijne van.
    Stuur nog even je reactie Frank voor 1 mei m.b.t. extern spelen!

  3. DvdM
    DvdM 28 april 2018 at 22:58

    Tot op heden hebben 31 leden laten weten wat ze komend seizoen willen doen…. voor nu 2 teams in de KNSB en 1 team in de NHSB.
    Graag je opgeven voor 1 mei, mail
    dj.vandermeiden@kpnmail.nl

  4. TF
    TF 1 mei 2018 at 17:46

    Huh, dat is nog niet eens de helft !

    3 teams, dan hebben we wellicht wel genoeg invallers 🙂

Leave A Comment