TF

Inschrijving Het-Niet-Zo-Heel-Snel-Schaaktoernooi gestart !

Op zondag 12 november vindt voor de tweede maal Het-Niet-Zo-Heel-Snel-Schaaktoernooi plaats. U kunt zich vanaf heden inschrijven via deze link.

Vorig jaar werd dit toernooi voor het eerst georganiseerd. We hadden er bewust voor gekozen het toernooi iets anders op te zetten dan een gewoon rapid- of snelschaaktoernooi. Het bleek een succesvolle formule te zijn, die garant stond voor een heel gezellige schaakdag.

Spelers uit heel Noord-Holland bleken af te komen op het toernooi dat lijkt op een combinatie van een kroegloperstoernooi (je speelt als tweetal maar dan in één gelegenheid, want waarom zou je in de herfst door de wind en regen gaan lopen) en een snelschaaktoernooi (maar dan met 10 minuten pp). Bijzonder was dat veel spelers besloten het toernooi samen te spelen in niet voor de hand liggende teamcombinaties. Iets wat de gezelligheid zeker ten goede kwam.

Vorig jaar werd het toernooi met slechts een half puntje voorsprong gewonnen door Tobias Kabos en Manuel Bosboom. Ondanks de spannende strijd voor de overwinning bleek het toernooi gelukkig voor spelers van alle sterkten een succes.

Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het dit jaar weer een succes wordt. Wees er op tijd bij met je inschrijving, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Leave A Comment