John Leek

Jeugdteam sluit het seizoen af met pizza en bowlen

Het kampioensteam DWT 7j

Met dank aan de club van 4000 heeft het 7e het seizoen afgesloten met bowlen en pizza.

Tijdens de maaltijd werd er druk gefilosofeerd over de ratingwinst die er volgende seizoen geboekt gaat worden en de indeling van de externe teams. Daar hebben we gelukkig een zeer deskundige extern wedstrijdleider voor.  Het bowlen was een verhaal apart. Schakers zijn toch vooral de diepe denkers, de motorische ontwikkeling blijft nog wel eens achter. Laten we het erop houden dat de mannen meer talent voor het edele schaakspel hebben. Verrassende uitzondering op deze regel was Klaas Silver. Voordat we begonnen met bowlen vertelde Klaas dat zijn record 140 was. Ik dacht hier het mijne van maar Klaas bleek zonder concurrentie de beste bowler van het gezelschap te zijn. Alleen Leo kon enigszins in de buurt van Klaas blijven. Klaas wist zelfs zijn pr op 142 te brengen. De uitgedraaide uitslagen hebben hun weg naar het lijvige archief van Klaas al gevonden.

Ik wil al mijn spelers bedanken voor een spannend en gezellig seizoen en hoop iedereen volgend jaar weer achter de borden te zien.

Leave A Comment