11 december: Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi

By Published On: 4 november 2016Categorieën: Aankondigingen, Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi2s Reacties

Op 11 december 2016 organiseert De Waagtoren/C4000 Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi. We willen hier een zogenaamd sfeertoernooi van maken. Natuurlijk kan dit samengaan met een knappe partij schaak voor spelers van ieder niveau!

Gespeeld wordt in 2-tallen (geen duoschaak) met 10 min pp pp. Zoek een gezellige medeschaker op en schrijf je in! De inschrijving is vanaf heden geopend. Voor meer informatie zie het menu op deze site.

Hopelijk tot 11-12 !
Jos, Arjen & Ton

 

2 Comments

 1. Willem Andriessen 2 december 2016 at 15:11

  Beste Richard van Diepen,
  Elders op deze pagina’ s trof ik je uitstekende overwinning op Maaike aan. Ik ha je daar al eerder mee willen complimenteren, mar ik raakte wat in de versukkeling en zelfs in weekje in het ziekenhuis. Vandaar. Mijn complimenten vooral ook met je eigen analyse van de partij. Menig een mag daar een voorbeeld aannemen. Wie ben je eigenlijk? Door genoemde ziekte beschouw ik het schaakleven slechts van een afstand. Vertel daarom eens iets van je zelf.
  Ook verontschuldigingen aan Maaike. Ik heb tientallen partijen van haar liggen, maar ik kom er maar niet toe een fatsoenlijk stukje te produceren. Misschien een mooi moment Maaike om zelf een stukje en analyse het licht te doen zien.
  Iedereen de hartelijke groeten en ik hoop spoedig weer iets van me te kunnen laten horen.
  Willem A.

 2. Theo 3 december 2016 at 22:45

  Willem ik weet natuurlijk niet wat er met je aan de hand is maar sterkte!!

Leave A Comment