Bert B

Jubileum Rapidtoernooi, tienjarig bestaan van De Waagtoren

 

Op zondag 28 augustus 2016 vierde de vereniging het tienjarig bestaan in een feestelijke sfeer, met een rapidtoernooi op het terrein van Scouting Don Bosco. Het weer werkte mee en er kon lang buiten worden geschaakt.
Aan het toernooi (20 min.pppp) deden 52 schakers mee, waaronder een vijftal gasten (niet-leden). Verder was er nog wat meegekomen familie om voor de nodige morele ondersteuning te zorgen. Het organisatiecomité bestaande uit Jos, Nico en Ton, had met hulp van aanwezige partners gezorgd voor voor een heerlijke barbecue met salades (waar om werd gevochten).
Jos’ dochter Aafke, verrichtte uitstekend werk als barbediende.
Ter verhoging van de feestvreugde had Ton een originele schaakquiz gemaakt terwijl Jos onze hersens pijnigde met een schaakprobleem.

Het toernooi werd gewonnen door Danny de Ruiter met een score van 7 uit 7! Op de tweede plaats eindigde Dennis Keetman met 6 punten en derde werd Dirk van der Meiden met 5,5 punt.

Voor foto’s zie:

Leave A Comment