Kerstsnelschaaktoernooi en afsluiting van het jaar 2014

By Published On: 23 december 2014Categorieën: Aankondigingen, Snelschaken2s Reacties

Vanavond 23 december vindt de laatste schaakactiviteit plaats in De Gulden Vlies. Op 30 december staat er niets op het programma en wordt er pas weer interne competitie gespeeld op 6 januari 2015.

Komt u allen naar het gezellige Kerstsnelschaaktoernooi. Er zijn vier mooie boekenprijzen (New In Chess), een dinerbon, en nog een aantal prijzen in natura. Er wordt geschaakt met 5 minuten p.p.p.p.
Om 20 uur wordt er een indeling gemaakt van de aanwezige schakers.
Halverwege zal er een korte pauze worden ingelast voor versnapering en zo rond 23 uur zullen de gelukkige prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Indien u verhinderd ben te komen vanavond, wens ik u mede namens het bestuur van de Waagtoren fijne kerstdagen en een gelukkig 2015!

2 Comments

 1. greatron12003 24 december 2014 at 17:50

  Beste clubgenoten

  Het afsluitende snelschaak toernooi was heel gezellig met ook een paar nieuwe gezichten o.a Dhr Noordam een goede schaker Ruud doet ongetwijfeld verslag van het e.e.a ik haalde 4,5 punt speelde o.a remise met Bert Buitink wat mij in mijn lange carrière nog niet gelukt was, tegen Theo de Bruijn kan ik natuurlijk niet op want die won van Bert.
  Beste mensen een andere vraag, wellicht was het als humor bedoeld wellicht ook niet, een verzoek van Frank van Tellingen op mijn Facebook site n.a.v een artikel wat ik schreef over het imposante record wat Ton Sijbrands haalde met blind dammen.
  Frank vroeg of ik samen met nog onder andere 14 waagtorenaren, een blind simultaan zou spelen die hij dus blind speelt.
  Ik stemde toe, de eerste vraag, Frank hoe serieus ben je? Hopelijk serieus! Want je weet leuke schaak dingen ik ga er voor!
  Het tweede hoe gaan we het inkleden, publiciteit in de krant, medische zorg in de zaal mocht het toch te zwaar zijn,durft Danny de Ruijter het mogelijk ook aan?
  Ik vind 15 heel wat 10 man is al heel wat, maar voor een top getrainde speler met de juiste begeleiding, ik denk dat het te doen is1
  Bestuur van de waagtoren, Willem Andriessen man van vele grote schaak happeningen wat kan er wel wat kan er niet?
  Ooit zijn we met een aantal blind gemolesteerd door Jeroen Smorenberg in de pilaren (Had een blindoek om en zat ook nog aan de whiskey.
  ik hoop op een antwoord, dat et dan wel dit seizoen kan (Is moeilijk, kan mij er wat bij voorstellen) dan wel aan het begin van 2015/2016! Ik wacht op het antwoord van Frank de vereniging en hopelijk andere enthousiastelingen, voor wie er gisteravond niet was fijne feestdagen van Ronald Kamps!

 2. Frank van Tellingen 24 december 2014 at 19:07

  Ik ben bloedserieus hoor. 10 is ook ok. Maar 15 is een mooie uitdaging. Tegen mijn leerlingen heb ik mijn record op 12 gezet. 15 lijkt me haalbaar.

Leave A Comment