Sandra Keetman

GP Heiloo

By Published On: 6 april 2014Categorieën: Grand Prixs, Jeugd, VerslagenViews: 16020 Reacties on GP Heiloo

Verslag van Sandra Keetman:

GP Heiloo 2014

Lekker druk op GP Heiloo met o.a. Arman Sagian, Anri Sagian en Joshua Klaverweide achter de witte stukken

Zondag 6 april was de eerste Grand Prix van Heiloo. Er deden maar liefst 97 kinderen aan mee, waarvan 10 van De Waagtoren. Ten eerste speelde in groep 13 Amy Driesse. Ze haalde 3,5 punt waarmee ze net geen prijs had, maar wel goed gedaan. In groep 8 speelde Dimitry van Maris. Hij haalde 5,5 punt en veroverde daarmee mooi de tweede plaats. In groep 7 speelden van de 7 kinderen maar liefst 4 bij De Waagtoren (kon de organisatie daar niet even wat aan doen?). Arman Sagian werd vijfde met 3 punten, Joshua Klaverweide vierde met 4 punten, Sander Meijer derde met 5 punten en tenslotte Anri Sagian gedeeld eerste met 6 punten. Op onderling resultaat was hij zelfs helemaal eerste. In groep 5 speelde Michiel Wehkamp. Hij haalde 4 punten en was daarmee vijfde. In groep 3 speelde Max Bookelman. Hij haalde 2,5 punt en was zesde, maar omdat zijn tafelleider vond dat hij heel goed had gespeeld, kreeg hij de aanmoedigingsprijs (die je in elke groep kon winnen). Die beker was zelfs groter dan de normale prijzen. In groep 2 was het heel spannend. Chaim Bookelman speelde de laatste ronde tegen Luuk van Steenoven en degene die won zou eerste worden. Luuk won en was daarmee eerste, terwijl Chaim derde werd. Ten slotte speelde ik zelf nog in groep 1. Ik stond de hele tijd gelijk met Florian Willemssen, die bij mij op school zit dus ik speel heel vaak tegen hem. Tegen elkaar hadden we remise dus het was nog heel spannend. De laatste ronde speelde ik remise, terwijl hij aan het verliezen was, maar hij haalde nog net aan remise. Daardoor hadden we allebei 6 punten en waren we helemaal gelijk. Daarom moest er geloot worden en kreeg ik de eerste prijs. Het was in ieder geval heel gezellig en goed georganiseerd. Iedereen heeft heel goed gespeeld en ik hoop dat ze volgende keer weer allemaal meedoen!

Alle eindstanden staan hier.

Leave A Comment