Gevraagd: bestuursleden

By Published On: 30 april 2013Categorieën: Bestuurszaken, Oproepen5s Reacties

Aan het einde van dit seizoen zal onze bestuursvoorzitter, Frits Leenart, zijn functie neerleggen. Dit kan tevens betekenen dat door verschuivingen binnen het bestuur bestuursfuncties vacant raken, terwijl het bestuur ook denkt aan het zo mogelijk uitbreiden van het aantal bestuursleden.
Het bestuur roept daarom leden op zich voor een bestuursfunctie beschikbaar te stellen. Als je geïnteresseerd bent in het vervullen van een bestuursfunctie wordt je verzocht dit kenbaar te maken aan het bestuur.

5 Comments

 1. Dirk van der Meiden 16 mei 2013 at 16:06

  Inmiddels enquete nummer 3 ontvangen. Chaos alom. Het beloofd weer een interessant extern seizoen te worden.

 2. Theo 31 juli 2013 at 21:36

  ik heb inmiddels uit de agenda voor de ledenvergadering begrepen dat er 2 kandidaten voor het voorzittersschap zijn. Om een keuze te kunnen maken zou ik willen voorstellen dat beiden hun visie op de club op papier zetten zodat de leden echt weten waarvoor ze kiezen.

 3. Ruud Niewenhuis 1 augustus 2013 at 11:27

  Ik begrijp je niet helemaal Dirk, kun je je opmerkingen (‘chaos’ en ‘interessant’) misschien nuanceren? Misschien kunnen we iets van je leren!

 4. TF 1 augustus 2013 at 16:19

  @Theo: 2 kandidaten? Ik begreep dat nog 3 anderen een spontane aanmelding overwegen…

 5. Theo 1 augustus 2013 at 17:35

  ok Ton dan weet je meer dan ik. Dat neemt niet weg dat het voorstel dan helemaal hetzelfde blijft vind ik. Ik bedoel op de agenda die Alex toegestuurd heeft staan 2 kandidaten, vandaar…maar goed je zegt het al, overwegen…..dus nog onduidelijk. Overigens des te mooier als er meer kandidaten zijn, nog meer leden die zich voor de club willen inzetten.

Leave A Comment