Verslag GP Hoorn

Door Chantal Spruijt:

Het toernooi op 20 oktober in Hoorn was weer een groot succes. Er deden weer veel kinderen mee en het was weer een gezellig toernooi. Er deden 9 kinderen van de Waagtoren mee. Ze hadden wel een moeilijke start, maar dat kwam helemaal goed, want de Waagtoren heeft heel tafel 8 overgenomen. Daan was 3e Shawn 2e en onze Max was 1e. En dat waren niet de enigste prijzen die we mee naar huis hebben genomen. Op tafel 9 was het heel erg spannend want, Sky stond gelijk met de nummer 1 maar ze hadden remise tegen elkaar gespeeld maar uiteindelijk op reting is hij 2e geworden en Lucas was bij tafel 10 ook 2e geworden. Niet bij iedereen ging even goed maar die zijn alsnog beloond met een aanmoedigings prijs. Dus het was een heel erg leuk en gezellig toernooi.

Alle uitslagen staan hier.

0
0

One Comment

  1. Theo 22 oktober 2012 at 11:23

    leuk verslag Chantal!

Leave A Comment

0
0