Verkiezing Partij van het Jaar

By Published On: 23 juli 2012Categorieën: Oproepen, Partij van de Week5s Reacties

Door mijn (Arthur) afwezigheid vanwege vakantie (Frankrijk kent uitgestrekte gebieden zonder WiFi en/of betrouwbare 3G-verbinding) is de Verkiezing Partij van het Jaar, zoals hieronder (of “na de break”) in het leven geroepen, enigszins op de achtergrond geraakt. Daarom is de sluitingsdatum verlengd naar 2 september en voor het gemak vind je bovenaan de rechterkolom van onze website een klein stemformuliertje. Stemt allen!

Wim Andriessen heeft het afgelopen seizoen weer een groot aantal in de interne competitie gespeelde Partijen van de Week voor ons geanalyseerd en op de website geplaatst. Wim Nieland en Jos Vlaming hebben desgevraagd uit deze partijen een selectie van 5 partijen genomineerd voor de verkiezing van de Partij van het Jaar. Dit zijn de partijen:

PW 36: Roland Punt – Rob Konijn 1-0

PW 45: Nico Mak – Peter van Diepen 1-0

PW 46: John Kramer – Rob Heijink 0-1

PW 48: Jos Vlaming – Alex Albrecht 0-1

PW 52: Maaike Keetman – Willem Meyles 1-0

De Partij van het Jaar wordt gekozen door de leden. Kijk nog eens op de website naar de genomineerde partijen en breng Uw stem uit op de partij die Uw voorkeur heeft. E-mail uw keuze naar frinole@tele2.nl, de sluitingsdatum is 2 september a.s. De winnaar van de gekozen partij ontvangt een prijs.
DOE MEE !

5 Comments

 1. Konijntje 23 juli 2012 at 21:11

  Wat een mooie partij was dat Roland, ik was m al helemaal vergeten 🙂

 2. Maaike Keetman 25 juli 2012 at 19:05

  Er staan trouwens nog wat verslagen op mijn site: maaike-schaken.blogspot.com

 3. Waggeltoren en/of klaagtorenaar 2 augustus 2012 at 18:04

  Ik moet, om de andere partijen een kans te geven, op 4 partijen stemmen 🙂

 4. WimDriessen 12 augustus 2012 at 17:51

  De partij van Maaike K. tegen Willem M. zou zo in een partijverzameling van ene Paul Morphy passen.De aanvalslust en het combinatietalent is in voldoende mate aanwezig. Als Willem A. nog een poosje blijft bijschaven aan de techniek en het positiespel dan kun je er gif op innemen dat ze binnen een paar jaar een goede versterking voor het eerste zal zijn.

 5. drulovic 13 augustus 2012 at 20:10

  Amai, het grootste schaakgenie uit de geschiedenis! Zou een goede versterking zijn voor het eerste. Zoals ene Bobby F. -zelf een verdienstelijk schaker- ooit zei: Paul Morphy is met afstand de beste schaker aller tijden. Hij zou iedere hedendaagse schaker verslaan in een match.

Comments are closed.