Leo van Steenoven

De jeugdkampioenen van de Voorjaarscompetitie

Vrijdag 15 juni werd de laatste ronde van de Voorjaarscompetitie gespeeld en na 18 ronden felle strijd zijn de podiumplaatsen als volgt verdeeld:

Groep A
In de sterkste groep bleek Luuk van Steenoven niet meer te achterhalen door Ramon Haverlag die een aantal wedstrijden afwezig was wegens het ASK (Alkmaars Schaakkampioenschap). Op de derde plaats is Elias Bach geëindigd.

Groep B
In deze groep stak Chaim Bookelman er met kop en schouders bovenuit en werd in de totale ranglijst zelfs derde! Rosa Leek finishte heel knap op de tweede plaats en Kevin van Rheenen werd derde.

Groep C
Dit was de meest spannende groep: tot aan de laatste ronde werd er hard gestreden om de prijzen. Uiteindelijk trok Max Bookelman aan het langste eind en werd eerste. In de achtervolging eindigde Lucas Meinsma op de tweede plaats en Seamas Rensink van Wetten op de derde plaats.

Groep D
Hier liet Sky de Haas iedereen ruim achter zich en ging er met goud vandoor. Hij liet zelfs een aantal spelers uit de B-groep achter zich! Op de tweede plaats eindigde Jort Hermanus en Josha Willems werd derde.

 

Leave A Comment