TF

Jubileum activiteiten!

By Published On: 2 juli 2016Categorieën: Aankondigingen, Club van 4000, Training, WT-toernooienViews: 17324s Reacties on Jubileum activiteiten!

10 jaarDe Waagtoren is jarig en wil iedereen van harte uitnodigen voor het verjaardagsfeestje!

Zet 28 augustus in uw agenda en geef u op bij de organisatie!

Leden van de Club van 4000 en het bestuur hebben de handen inéén geslagen en hebben zitting genomen in de jubileumcommissie. En omdat we onze 10e verjaardag heel bijzonder vinden hebben we bedacht dat we het hele seizoen moeten laten knallen!

Zondag 28 augustus Jubileum / Openingstoernooi
Zet zondag 28 augustus alvast in uw agenda! Op deze dag zal een openings / jubileumtoernooi worden georganiseerd. Locatie is het Don Bosco scouting gebouw achter gevangenis Schutterswei. Bereikbaar via het parkeerterrein gelegen tegenover Westerweg 270. Het parkeerterrein aflopen, dan zie je het vanzelf. Een gezellige plek met voldoende ruimte binnen maar hopelijk zitten de weergoden ons mee en kunnen we buiten zitten. De inloop is vanaf 14.00 u en we beginnen om 14.30 u. Het speeltempo is 20 minuten per persoon per partij. We spelen in totaal 7 rondes en verwachten, inclusief maaltijd ongeveer 21.00u met de laatste ronde klaar te zijn, wat natuurlijk altijd uit kan lopen. We kunnen dit toernooi niet organiseren zonder een eigen bijdrage. De eigen bijdrage is 5 euro maar daar krijg je dan ook wel iets voor. Er wordt gezorgd voor voldoende drank en hapjes en tussen de 18.00 en 19.00 uur gaan we barbecueën. Ook is het mogelijk een introducé uit te nodigen.Heb je speciale eet- of drinkwensen, meld het dan even, dan houden we daar rekening mee.Oud-leden zijn ook van harte welkom om mee te komen schaken!Geef je op bij Nico Mak: n.mak2@chello.nl Of bij Jos Vlaming: josenwilleke@upcmail.nl
Zaterdagen juli / augustus Pilaren-schaak
Vanaf zaterdag 9 juli zullen Ruud en Ton weer toernooitjes organiseren bij café De Pilaren. Bij mooi weer buiten op de boot. Bij slecht weer binnen.
Vorm wordt ter plekke bepaald, afhankelijk van de opkomst.
Aanvang om ongeveer 14.15 uur. De eerste 2 weken zal Ruud de organisatie alleen op zich nemen.Natuurlijk lopen er ook op de dinsdagavonden genoeg schakers rond in De Pilaren om vrijblijvend een partijtje te schaken!
December 2016 Niet-zo-heel-Snelschaak voor 2-tallen
Schaakvereniging De Waagtoren organiseert een Snelschaaktoernooi voor 2-tallen. Helaas zonder NHSB.
Meer details volgen spoedig!
Maart 2017 Tapijtgigant ASK / PK NHSB
In het weekend van 3 maart zal De Waagtoren weer het ASK organiseren. De toernooicommissie is al begonnen met het nadenken over hoe zij de successen van voorgaande jaren kunnen overtreffen. Hou deze site in de gaten zodat u zeker weet dat u op tijd bent om u in te schrijven!
Gehele seizoen Trainingen voor Volwassenen
Jos, Rob en Ruud hebben aangeboden om gedurende het komende seizoen weer trainingen te organiseren voor de geïnteresseerden. De trainingen zijn geschikt voor ieder spelniveau. Ruud en Rob zullen hun trainingen organiseren op dinsdag. Jos organiseert zijn training waarschijnlijk op vrijdag. Exacte data zullen worden gecommuniceerd via deze website.Top-trainingen
Er wordt momenteel nagedacht over de vorm van de trainingen voor de toppers van de vereniging.
Gehele seizoen Top-toernooien
Het succes van het door Danny georganiseerde TOP-toernooi van afgelopen jaar smaakt naar meer! We zijn voornemens om ook komend seizoen weer de nodige dingen te organiseren voor de regionale toppers.
Mei / Juni 2017 Kroeglopers toernooi Alkmaar
We zijn voornemens een kroegloperstoernooi in Alkmaar te organiseren. Momenteel is de denktank opgestart. Wat we nu al weten dat we hier wel hulp bij kunnen gebruiken. Dus als je zin hebt?

 

 

4 Comments

  1. fredmeister
    fredmeister 3 juli 2016 at 21:45

    Zaterdag 9 juli is deze schaakgrootheid aanwezig bij De Pilaren!
    Wie neemt nog meer de uitdaging aan?

  2. fredmeister
    fredmeister 11 juli 2016 at 10:55

    Het is angstig stil op de site……….je kunt een speld horen vallen………
    Ik las nog wel een stukje over het NOVA-toernooi in de krant. Ene F. Agter had een goed toernooi gespeeld, tot hij in de laatste ronde verloor van een jong binkie. Dat kan toch niet ‘onze’ F. Agter zijn???
    Frank, kom er maar in.

  3. drulovic
    drulovic 13 juli 2016 at 08:21

    Ja, het was jammerlijk de laatste ronde. Was remise-eindspel, maar net toen ik remise aanbood maakte ik een fout. Ik zal misschien nog wel wat fragmentjes plaatsen.

  4. fredmeister
    fredmeister 14 juli 2016 at 08:39

    Graag, mijn interesse gaat uit naar je laatste partij! 😛

Leave A Comment